03 d’octubre, 2012

Nosodos +: el vi blanc sense addició de sulfits

La millor manera de veure el resultat d’una llarga i acurada trajectòria en el món del conreu ecològic i biodinàmi, és elaborant un vi sense addició de sulfits.
Tot just, aprofitant la Mostra de Vins i Caves de Catalunya que va tenir lloc la setmana passada a Barcelona, vem presentar el primer vi d'Europa de collita 2012 elaborat sense addició de sulfits i conreat ecològicament.
Nosodos + n’és el seu nom. Un vi blanc jove elaborat amb Xarel•lo, la varietat més expressiva i complexa del Penedès i amb una petita proporció de Chardonnay. El conreu ecològic, la collita manual, la selecció del millor raïm, les condicions d’higiene i asèpsia al llarg de tot el seu procés, són factors imprescindibles per treballar sense addició de sulfits i evitar així, la seva oxidació.
Per tal de mantenir al màxim la seva expressió jove i aromática, aconsellem consumir-lo durant els primers sis mesos després del seu embotellat.


Wine in ModerationNota Legal