25 d’octubre, 2012

L’anyada 2012 ja és al mercat

Ja vem ser els primers d’Europa amb la presentació del nou vi blanc 2012 sense sulfurós afegit, el NOSODOS+. Va ser presentat tot just ara fa un mes, un temps rècord que ara tornem a assolir amb la presentació dels nous vins joves d’aquesta mateixa anyada.

El nou Petit Albet Blanc, el Xarel•lo Clàssic i el Pinot Noir-Merlot Clàssic ja estaran disponibles a finals d’aquesta mateixa setmana. Són tres dels vins referents del celler i dels més consolidats al mercat, coneguts per la seva frescor, joventut i elegància aromàtica que han expressat any rera any.

Tampoc caldrà esperar gaire per tastar el 3 Macabeus. Un dels altres vins blancs icone que neix en una de les finques més boniques de la propietat i que el seus ceps de 65 anys d’edat ens aporten una gran riquesa d’aromes de fruita fresca i de mineralitat gràcies als sòls dels Costers de l’Ordal.

Enguany, la climatologia ha fet que l’estat sanitari del raïm hagi estat excel•lent i això ha permès que, juntament amb l’acurada selecció del raïm collit a mà i la qualitat mantinguda al llarg del procés d’elaboració, que treballéssim cadascuna d’aquestes varietats en el seu estat més pur, mantenint la seva essència i la seva tipicitat.

Esperem doncs que tothom pugui gaudir d’aquesta nova anyada tant prometedora i més ecològica que mai amb la incorporació dels nous NOSODOS+, el vi blanc jove i l’escumós brut natural ambdós sense addició de sulfits.
Wine in ModerationNota Legal