22 d’agost, 2012

Premis Cartavi 2012

T’animem a que col•laboris amb la teva votació als Premis Cartavi 2012.

Aquests premis es celebren any rera any amb l’objectiu de distingir els restaurants catalans que realitzen dia a dia una àrdua defensa i promoció dels vins emparats en qualsevol de les 11 denominacions d’origen catalanes. L’Associació Vinícola Catalana organitza aquests premis amb l’objectiu de fomentar la presència dels vins catalans a les cartes dels restaurants ubicats a Catalunya, així com promocionar el coneixement dels vins el.laborats a les zones vitivinícoles catalanes tant al professional de la restauració i la sumilleria com al consumidor. Aquests premis estan oberts a tothom a través de la creació d’una web www.cartavi.cat que permet realitzar la proposta d’un restaurant per part del públic fins el 30 de setembre. Aquesta proposta i posterior votació dels restaurants serà la base per valorar i escollir els restaurants finalistes.

Si hi col•labores amb la teva votació, entraràs a formar part del sorteig de diferents estades enoturístiques, entre altres premis que pots comprovar en les bases. CARTAVI 2012 compta amb el suport de l’INCAVI, i la col•laboració de l’Associació Catalana de Sumillers, Riedel, les onze denominacions d’origen catalanes, a més d’altres institucions i organismes sectorials.

Amb CARTAVI 2012 es pretén animar a tothom, consumidors, restauradors i sumillers a potenciar el vi de la nostra terra als restaurants de Catalunya i en conseqüència, avivar el consum intel•ligent del vi català. www.cartavi.cat
Wine in ModerationNota Legal