10 de novembre, 2011

Albet i Noya a New York City

Juntament amb l’Associació Vinícola Catalana i 30 cellers més catalans, Albet i Noya participa d’unes jornades a Nova York per tal de donar a conèixer i promocionar una selecció dels millors vins del país.

Entre els diferents actes que s’han organitzat durant aquest Showroom de dos dies, destaca la Màster Class conduïda pel prestigiós sommelier Josep Roca, co-propietari del restaurant Celler de Can Roca. En aquesta jornada, dirigida exclusivament a sommeliers americans, Josep Roca va escollir un total de 21 vins i caves presents al mercat americà per explicar les seves virtuts. D'entre els vins d'Albet i Noya, el vi escollit per aquest event va ser La Milana 2006.

Per altra banda al Metropolitan Pavilion Gallery, les 31 bodegues participants van exposar i donar a catar els seus vins a un públic exclusivament prescriptor professional, restauradors, sommeliers, cadenes hoteleres, botigues i premsa especialitzada.

La Jornada dels Vins a New York, va estar precedida per un important acte el dia 8 de novembre com és el sopar per a premsa. Aquesta trobada es va celebrar al restaurant Mercat, dirigit pel català Jaume Reixach. Es van degustar un total de 12 vins d’anyades insòlites i excepcionals, entre els qual hi havia un dels caldos més característics del nostre celler com és el Xarel·lo Clàssic. Aquests 12 vins van ser triats personalment per Josep Roca i van ser maridats amb 12 plats especialment cuinats per l’ocasió sota la supervisió del xef del Celler de Can Roca. Entre els periodistes assistents destaca la presència de Jay Miller, de la Guia Robert Parker, i d’Antoni Bassas, corresponsal de TV3 als EEUU.

Wine in ModerationNota Legal