29 de novembre, 2011

Albet i Noya destaca a la Guia Peñin

ALBET I NOYA ÉS EL CELLER DEL PENEDÈS AMB MES VINS PER SOBRE DELS 90 PUNTS A LA GUIA PEÑIN 2012.


En concret son el Reserva Martí millor puntuat amb 93 punts seguidament el Syrah Col·lecció i el Belat amb 92, el Finca La Milana i el Blanc XXV amb 91 punts i el 3Macabeus, El Fanio, i el Tempranillo Clàssic, amb 90 punts. A aquests tres darrers i el Petit Albet Blanc la “Guia Peñin 2012 “, també els qualifica com a excel·lents pel que fa a la relació QUALITAT -PREU, atorgant 5 estrelles (la màxima categoria ) a cadascun d’ells, essent aquest un dels factors més importants i decisius avui dia en la determinació de moltes compres per part del consumidor final.

Albet i Noya se situa en el pòdium del rànking, en una anyada la 2010 classificada com a molt bona segons el crític. Però una anyada que va ser costosa en termes econòmics i humans degut a la climatologia de finals d’agost de l’any passat, la qual finalment s ’ha vist recompensada amb les bones puntuacions i les vendes durant aquest 2011.

Amb caves, ALBET I NOYA situa també 3 caves amb més de 90 punts que son el Brut 21 amb 90 punts, el Brut 21 Barrica Gran Reserva 2006 amb 91 punts i el Brut Nature Gran Reserva 2007 amb 92 punts, el que confirma també aquest celler com un dels més destacats de la guia.

Cal destacar també que aquesta darrera edició ha estat l’any amb més vins catats en tota l’historia de la guia, en total 9800 vins.

Wine in ModerationNota Legal