16 de març, 2011

Premiats per el Ministeri de Medi Ambient

Aquest és ja el segon reconeixement oficial al nostre celler que actualment elabora més 1.200.000 ampolles de les que n’exporta el 85 %, repartit en 23 països, venent el 15% restant a tot Catalunya, que el 2010 ja es el segon país en volum de facturació.

Sens dubte la trajectòria de més de 33 anys en el sector de vins i caves ecològics i la filosofia que va impulsar Josep Maria Albet des de l’any 1978 segueixen impregnant la nostra empresa: “ Som molt exigents amb nosaltres mateixos i amb els nostres viticultors , ja que a part de que el raïm ha de ser ecològic, és imprescindible que sigui de la més alta qualitat, únic camí per fer grans vins, això si , paguem els millors preus de tot el Penedès” .

Amb aquest premi el Ministeri vol distingir a tots els sectors que intervenen en la cadena alimentària i difondre l’excel·lència del treball que estan fent professionals i entitats que d’alguna manera o altre participen en el procés.

A part d’Albet i Noya, només hi ha una altre empresa catalana que en aquesta edició se li atorgarà el premi a la Producció Agrària que és Embotits Salgot de Vic i que de fa un any ha començat a elaborar embotits ecològics de porcs de la seva pròpia granja.

La gala de lliurament dels premis, i el lloc on es fera, està encara per determinar
Wine in ModerationNota Legal