01 de desembre, 2010

Reserva Marti 2006 dos medalles d’OR a Alemanya i Suïssa.


El vi Reserva Martí 2006, ha estat guardonat simultàniament a dos concursos internacionals, Expovina 2010 a Suïssa i MundusVini 2010 a Alemanya.

Juntament amb la medalla obtinguda a Biofach 2010, el passat mes de febrer, ja és la tercera medalla d’or que suma l’anyada 2006, que es va posar a la venta ara farà tot just un any.

El Reserva Martí, és de sempre un del vins d’Albet i Noya, més valorats arreu del món, competint tant amb vins ecològics com amb vins convencionals a banda de ser el primer vi reserva que es va fer a la finca de Can Vendrell, agafant “Martí” del fill d’en Josep M. Albet i Noya artífex de la creació d’ambdós, i copropietari del Celler junt amb el seu germà Toni.

El Reserva Martí sempre és un cupatge de Tempranillo (Ull de Llebre), acompanyat de Cabernet Sauvignon, Merlot i Syrah, amb una criança de 2 anys en barrica nova de roure francés i arrodonit amb un altre any de criança en ampolla.

Tant Expovina com MundusVini, son dos Concursos reconeguts mundialment per la gran quantitat de vins participants que en aquesta ocasió foren 2.382 i 5.883 respectivament el que referenda la subtil elegància i qualitat d’aquest vi .


Wine in ModerationNota Legal