01 de desembre, 2010

Finalitzem l'any amb 8 medalles més a Navarra

Abans de tancar l'any 2010 el nostre celler, sumarà 5 medalles de plata i 3 de bronze aconseguides en el darrer concurs Nacional de Vins Ecològics d'Estella Navarra.

En aquesta ocasió els vins premiats amb plata han estat: Lignum Blanc 09, Tempranillo Clàssic 09, Syrah Col·lecció 07, Reserva Martí 06, i La Milana 06.

Amb bronze, el Cava Brut Nature Gran Reserva, el Brut Petit Albet i el Lignum Negre 08.

Aquestes 8 medalles en un mateix concurs son un clar indicatiu de l’altíssim nivell de qualitat amb que Albet i Noya elabora tots els seus vins i que segons Josep M. Albet, es deu a : "el treball que venim fent revitalitzant els sols i amb les vinyes velles es va notant ja en tots els vins i des del celler també s’està fent un treball excel·lent en extreure’n la fruita fina i buscant vins elegants, però sens cap mena de dubte el que ens esta aportant més a la qualitat és la fantàstica terra dels costers de l’Ordal, en especial pel que fa a la concentració i mineralitat ".

El celler del Penedès ha estat amb diferència el que més distincions ha obtingut ( la ùnica amb més de dues medalles) en la VI edició d'aquest concurs, que enguany ha hagut de pujar el tall de puntuació dels bronzes degut a que segons les normes del concurs el nombre màxim de vins premiats en el concurs no podia sobrepassar els 30.


Wine in ModerationNota Legal