08 de juny, 2010

Albet i Noya patrocina i organitza l’ EcoSostenibleWine 2010


La II conferència Internacional de Vitivinicultura Ecològica, Sostenible i Canvi Climàtic, es celebrarà a Vilafranca els propers 15 i 16 de juny.

Aquestes jornades estan dedicades a informar sobre les novetats de la producció vitivinícola ecològica i sostenible, i es debatran temes com: la problemàtica tècnica, les informacions més rellevants sobre el control i gestió ambiental del celler i la seva repercussió en el mercat internacional de vins.

"EcoSostenibleWine 2010", està especialment dirigida als responsables de la gestió tècnica i econòmica d'explotacions vitícoles i cellers, universitats i centres de recerca. Organitzada per l'Institut Català de la Vinya i el Vi (INCAVI) i el Centre Especial de Recerca-Planta de Tecnologia dels Aliments de la Universitat Autònoma de Barcelona, la Unió Vinícola del Penedès i l'Institut del Cava, i d'altres institucions i entitats sectorials. Per altra banda compta a més amb el suport científic de l'Organització Internacional de la Vinya i el Vi i altres organitzacions científiques com el Grup Cenit-DEMETER, RedBio.

Aquesta Conferència serà, també, una gran oportunitat de poder escoltar investigadors i especialistes, experts interessats en l'aplicació de tècniques ambientals per al manteniment de la sostenibilitat del sector i en l'elaboració de productes ecològics, com a font de la millora de la competitivitat del sector vitivinícola.
Wine in ModerationNota Legal