27 de novembre, 2009

Ja és aquí el 3Macabeus 2009

El 3Macabeus 2009 ja esta disponible. Molts de vosaltres ens ho heu preguntat desprès de la primera anyada, la 2008. Aquesta va sorgir d'improvisat al catar la magnífica i excel·lent qualitat que havia sortit de les 3 vinyes, el Pou de la pedra, la Casilla i les Tuies, de més de 40 anys, però que fins l'any passat no l'havíem vinificat mai amb la fi de fer un vi trànquil de Macabeu, l'utilitzàvem en la tripleta màgica del Cava.

El 2009 hem volgut esperar també a tenir el vi acabat, per catar-lo i decidir si tenia la qualitat per seguir al 2008. I efectivament ara ja podem dir que la qualitat del 2009, mereix ser embotellada també sola, oferint l'oportunitat de degustar un dels pocs Macabeus 100% que es fan al món. Un vi que expressa el potencial del Macabeu plantat en terrasses calcàries als Costers de l'Ordal, en vinyes de més de 40 anys i amb un rendiment de 6400kg.Ha..

El Macabeu és una varietat que té nom bíblic i que és autòctona del Penedès, la terra d'on neix i on es conrea de fa més anys i de forma més extensa. Implantat en els llocs idonis per la seva maduració perfecta i sense buscar rendiments massa alts, oferix vins d'una finor i expressivitat tan especial que no et cansaries mai d beure'ls.
Wine in ModerationNota Legal