24 de novembre, 2009

Estoig Guapo per els nostres vins Top


El Cava Brut Barrica 21 i el Belat, sortiran d'ara endavant del celler amb el nou estoig que podeu veure a la foto. Si hi afegim que son productes que degut a les seves limitades tirades ja son exclusius, amb aquest embalatge els farà encara peces més idònies per fer regals a qualsevol época de l'any.

A més a més degut a les dates assenyalades que s'aproximen, hem fet extensa aquesta promoció a d'altres productes com el Chardonnay i el Syrah Col·lecció, La Milana, El Reserva Martí i al Blanc XXV.

El disseny d'aquest estoig, fet per l'equip de disseny habitual d'Albet i Noya, vol reflectir la natura i el territori que ens envolta.

Les pedres calcàries dels marges de pedra seca de les nostres vinyes disposades en terrasses, i el color de les vinyes en aquest època la tardor, creen un cromatisme tan bonic, que no hem pogut resistir la temptació de plasmar-lo per fer-vos el arribar a vosaltres amics i clients. El resultat creiem que ha merescut l'esforç.

Els set vins que el portaran, son la màxima expressió de la qualitat que poden oferir les nostres vinyes i el resultat d'un equip de gent amb qui dóna gust treballar.
Wine in ModerationNota Legal