13 d’octubre, 2009

Reserva Martí 2004 un vi 10 que ja no és a les nostres mans!


El Reserva Martí 2004, ha aconseguit 10 medalles d'Or en poc menys de dos anys.

Aquesta ha estat de llarg l'anyada més ben valorada per la crítica mundial de les 10 collites que hem elaborat del Reserva Martí. La 2004 ha seguit una línia molt semblant a la del 1998, però amb un perfil tànnic més arrodonit, madur i dolcenc, que ha tingut a més, una fantàstica evolució en ampolla fins el dia d'avui. El que encara permetrà als afortunats que tinguin alguna ampolla, gaudir-lo al menys durant els propers tres o quatre anys, amb el vi en perfectes condicions i amb el seu nivell màxim d'expressió.

El millor d'aquests reconeixaments, ha estat que no han vingut tant sols del nostres país, o d'un sol país o mercat, sinó que ha aconseguit medalles d'Or a França, Alemanya, Espanya i Àustria.

Any rere any, veiem com ens acostem més a l'objectiu quimèric d'aconseguir el vi perfecte. Per a nosaltres és realment emocionant i ens agradaria que els consumidors podessin sentir aquesta emoció tot i que suposem que és dificil. Per nosaltres sempre que descobrim i provem coses que creiem que ens poden ajudar a millorar el vi que volem fer, ja sigui a la vinya o el celler, ens envaeix una mena d'intriga i emoció que voldríem plasmar en el tast dels nostres vins.

El Reserva Martí 2004 avui l'hem exhaurit, visca el Reserva Martí 2006.
Wine in ModerationNota Legal